Rijwielhuis De Versnelling

 • Adres:
  De Aldemar 9/H
 • Postode / plaats:
  9035 VP Dronrijp
 • Telefoon:
  0517-231 441
 • E-mail:
  klantenservice@deversnelling.nl
Rijwielhuis De Versnelling

Zoals u wel weet heeft uw fiets in deze tijd wat extra aandacht nodig,
u kunt daarom met uw fiets in de periode van December en Januari bij ons terecht voor een winterbeurt. De kosten hiervoor zijn € 35,- euro exclusief onderdelen.

Er zijn bij ons leenfietsen beschikbaar.

-------------

In de werkplaats doen wij voor u alle voorkomende reparaties op vakkundige wijze. Hiervoor gaan wij met regelmaat op cursus om van alle nieuwe onderdelen ook te weten hoe deze werken en goed onderhouden kunnen worden. Uiteraard is onderhoud erg belangrijk voor uw fiets en eens in de zoveel tijd is een grote beurt dan ook geen slechte zaak. Daardoor zal uw fiets langer mee gaat en minder snel problemen opleveren. Uw fiets moet licht rollen met u er op en niet met u er naast. Dus maak rustig een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

In de goed uitgeruste werkplaats kunnen we reparaties verrichten aan alle merken fietsen, maar ook met uw Sparta Ion of met uw elektrische fiets kunt u hier terecht. Iedere nieuwe fiets wordt uiteraard afgemonteerd geleverd. We zijn een Bovag 5-sterren erkend bedrijf en dat vindt u terug in de kwaliteit, service en garantie die er geleverd wordt.

© 2020 www.branchewijzers.nl