Bouwbedrijf Stamsnijder Homan BV

 • Adres:
  Workerlanden 10
 • Postode / plaats:
  7627 LJ Bornerbroek
 • Telefoon:
  074-384 1798
 • E-mail:
  info@stamsnijder-homan.nl
Bouwbedrijf Stamsnijder Homan BV

Bouwbedrijf Stamsnijder Homan B.V. is als allround bouwer zowel actief in de woning- als utiliteitsbouw, op het gebied van
* Nieuwbouw
* Verbouw
* Aanbouw
* Renovatie
Wij bieden een totaalpakket. Desgewenst verzorgen wij ook het ontwerp, het tekenwerk, de constructie- en EPN-berekening voor u. Allemaal tegen kostprijs. Zelfs eventuele subsidieaanvragen en -regelingen kunnen wij compleet voor u regelen.

Openheid is ons uitgangspunt. Over de planning, de werkwijze, de materialen en bovenal... over de kosten. Dat betekent duidelijkheid vooraf. Wij werken met een open calculatie. Alle kosten zijn helder en overzichtelijk. Van kelder tot schoorsteen. Alles is gespecificeerd. U heeft dus inzage in elk onderdeel van de bouwkosten en weet altijd precies waar u aan toe bent. Ook als u zelf bepaalde onderdelen wilt invullen. Daarnaast bieden wij u in overleg de mogelijkheid tot termijnbetaling.

Ons team van goedgeschoolde vakmensen bestaat uit een geslaagde mix van jonge, gedreven en meer ervaren bouwlieden, tussen de 18 en 55 jaar. Ze werken slagvaardig, denken mee met praktische oplossingen en zijn stuk voor stuk spontane, nette medewerkers die tekenen voor de hoogste bouwkwaliteit en een gezellige bouwperiode.

Bouwbedrijf Stamsnijder Homan beschikt over het VCA certificaat. Dat betekent dat wij voldoen aan alle strenge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij bouwen gegarandeerd op tijd, volgens de afgesproken kwaliteit en binnen het vastgestelde budget.

Wij leveren traditioneel en tijdloos vakwerk, van de eerste schets tot en met de sleutel. Wij voeren dan ook de slogan: onze kwaliteit kent geen tijd. Dit brengen we dagelijks in de praktijk door

* een gedegen voorbereiding
* zorgvuldig overleg
* een nauwkeurige planning
* betrouwbare leveranciers
* optimale inzet van techniek en vakkennis

Lees meer op de website.

© 2019 www.branchewijzers.nl